Skip to main content
14 april 2022

Gezocht nieuwe bestuursleden voor Federatie Somalische Associaties Nederland (FSAN)

categorie: ,

Gezocht nieuwe bestuursleden voor Federatie Somalische Associaties Nederland (FSAN)

FSAN is een landelijke organisatie die de belangen van Somaliërs in Nederland behartigd op landelijk niveau, ondersteuning biedt aan lokale Somalische organisaties verspreid over het land en de cohesie van de gemeenschap probeert te bevorderen.

Ook geeft zij ondersteuning aan organisaties die projecten in Somalië willen ontwikkelen. Tenslotte voert FSAN veel lobbyactiviteiten uit naar overheid en landelijke organisaties

Elke vier jaar worden nieuwe bestuursleden (vrijwilligers) gekozen door de betalende leden tijdens de algemenen ledenvergadering. De volgende ledenvergadering is eind mei en hier wordt een nieuw bestuur gekozen.

Wij zijn dan ook hard op zoek naar nieuwe bestuursleden. Kandidaten die wij zoeken dienen te voldoen aan de volgende criteria:

  • Kennisniveau op HBO of hoger.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Kennis van organisatie en werkwijze FSAN.
  • Bestuurlijke ervaring.
  • Goede communicatievaardigheden.
  • Ruime kennis van de Somalische gemeenschap in Nederland.
  • Flexibele inzet.

Bent u geïnteresseerd in een bestuursfunctie binnen onze organisatie en wilt u graag iets betekenen voor de Somalische gemeenschap zowel in Nederland als in Somalië en voldoet u aan de bovenstaande vereisten aarzel dan niet u zelf of iemand anders hiervoor op te geven.

Dit kan door een korte motivatiebrief en CV te sturen naar m.said@fsan.nl t.a.v. de secretaris . Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Said, mob. 06-34 86 75 48.

Alle geselecteerde kandidaten voor de verkiezing wordt gevraagd voorafgaand aan de verkiezing om een korte speech te houden wat zij de komende jaar in het bestuur willen gaan aanpakken.