Skip to main content

Doneren aan FSAN

 

FSAN werkt nauw samen met andere landelijke organisaties en heeft de ANBI-status en CBF-erkenning. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw donatie op een verantwoorde wijze wordt besteed en in sommige gevallen zelfs aftrekbaar is voor de belasting.

Wilt u een donatie doen middels een overschrijving, dan kan dat op rekeningnummer NL 50 INGB 000.000.1545. Swift (BIC) INGB NL 2A. Ten name van Federatie van Somalische Associaties in Nederland, o.v.v. ‘Donatie’.

Uw donatie aan FSAN

Uw donatie

Product Subtotaal
Subtotaal  0,00
Totaal  0,00

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Help FSAN helpen

De Federatie van Somalische Associaties Nederland (FSAN) is er voor en door Somaliërs en zet zich in voor optimale participatie van Somaliërs in de Nederlandse samenleving en het versterken van de positie van de Somalische gemeenschap. Daarnaast ondersteunt FSAN initiatieven vanuit de Somalische diaspora die gericht zijn op vredesopbouw en ontwikkeling van Somalië.

Om haar doelen te verwezenlijken coördineert FSAN verschillende projecten, gericht op onder andere de bestrijding van vrouwenbesnijdenis, emancipatie, maatschappelijke participatie, werkgelegenheid, ondernemerschap en psychische gezondheidszorg. Deze projecten worden gefinancierd door o.a. Ministerie van VWS en verschillende fondsen.