ACTUEEL
Het jaarverslag
Benieuwd wat FSAN heeft kunnen betekenen voor haar doelgroep en wat zij onder andere heeft kunnen organiseren? Klik dan op onderstaand link voor het Jaarverslag.  |  lees meer »

FSAN FSAN en Commissie Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
Het bestuur van de Federatie Somalische Associaties Nederland heeft afgelopen woensdag in Den Haag met de Commissie Buitenlandse Handel en
Ontwikkelingssamenwerking zaken besproken over de wederopbouw van het thuisland.

FSAN Algemene Leden Vergadering
Op Zondag 9 Juli vond de Algemene Leden Vergadering plaats voor de leden van FSAN.
Bij de bijeenkomst heeft het FSAN bestuur de afgelopen projecten kunnen presenteren, waaronder Brain Gain, een project waarbij FSAN 18 professionals naar Somalie heeft kunnen zenden voor wederopbouw- en educatiedoeleinden.

Inzamelingsactie voor de crisis geslaagd
De Somalische gemeenschap in Nederland heeft onder FSAN, tezamen een bedrag van maar liefst 60 000 dollar opgehaald voor de crisis aan het thuisfront. Hieronder een uitzending van Somali Cable TV, waarin Abdikarim Maxamuud Sh. Xusein woordvoerder is bij het overhandigen van de check van de recente inzamelingsactie: 'Het is voor mij vandaag een eer om namens de Somalische gemeenschap in Nederland deze check te kunnen overhandigen aan de organisaties die de crisis in Somali? tegengaan.' Hiervan is de leider Sh. Barud Gurxan.
Van het geld worden de nodige medicijnen, voedsel en andere benodigdheden gekocht. Er zal uiteraard niet stilgezeten worden. Bij de overhandiging is naar voren gekomen dat er nog gekeken gaat wordt waar de middelen alvorens worden ingekocht en vervolgens verspreid mogen worden.

  |  Bekijk hier het videoverslag... »

FSAN Brief naar Gemeenten
Warqadda Dowladaha hoose loo diri karo  |  lees meer »

Pagina:  « Prev  1  ...  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Next »
 
  FSAN Basis landelijke VGV training - VGV training
Op zaterdag 16 november 2019 zal de Basis landelijke VGV training plaatsvinden in Amsterdam.
agenda overzicht
 
FSAN - Federatie Somalische Organisaties Nederland
 
nl uk