ACTUEEL
Inzamelingsactie voor de crisis geslaagd
De Somalische gemeenschap in Nederland heeft onder FSAN, tezamen een bedrag van maar liefst 60 000 dollar opgehaald voor de crisis aan het thuisfront. Hieronder een uitzending van Somali Cable TV, waarin Abdikarim Maxamuud Sh. Xusein woordvoerder is bij het overhandigen van de check van de recente inzamelingsactie: 'Het is voor mij vandaag een eer om namens de Somalische gemeenschap in Nederland deze check te kunnen overhandigen aan de organisaties die de crisis in Somali? tegengaan.' Hiervan is de leider Sh. Barud Gurxan.
Van het geld worden de nodige medicijnen, voedsel en andere benodigdheden gekocht. Er zal uiteraard niet stilgezeten worden. Bij de overhandiging is naar voren gekomen dat er nog gekeken gaat wordt waar de middelen alvorens worden ingekocht en vervolgens verspreid mogen worden.

  |  Bekijk hier het videoverslag... »

FSAN Brief naar Gemeenten
Warqadda Dowladaha hoose loo diri karo  |  lees meer »

FSAN Brief naar Scholen
Warqadda iskuulaadka loo diri karo  |  lees meer »

FSAN P E R S B E R I C H T
Somalie wordt nu ook weer ernstig getroffen en de hongernood betreft nu het hele land en 6 miljoen mensen hebben dringend behoefte aan voedsel, water en medicijnen  |  lees meer »

Vacature bij FSAN: communicatie medewerker (16 uur)
Fsan zoekt communicatie medewerker (16 uur)

  |  lees meer »

Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  Next »
 
  FSAN 8 December 2017 - Public Certification Event of the CHANGE Agents
Deze vrijdag vindt de uitreiking plaats van het certificaat voor alle CHANGE Agents. Tot 5 familieleden/vrienden per Agent zijn uitgenodigd om mee te vieren. Deze viering zal plaatsvinden in een van de zalen van Vrouw en Vaart.
  16 December 2017 - Training Sleutelpersonen
Op deze datum vindt de training voor sleutelpersonen plaats. Dit duurt van 9: 00u tot 16: 30u en zal plaatsvinden op het kantoor van FSAN. Locatie: ons kantoor. President Allendelaan. Sleutelpersonen worden vanuit FSAN getraind om activiteiten en samenkomsten te organiseren voor de Somalische gemeenschap. Bij deze activiteiten worden gesprekken gevoerd over de problemen die deze gemeenschap doormaakt.
agenda overzicht
 
FSAN - Federatie Somalische Organisaties Nederland
 
nl uk