ACTUEEL
NIEUWSBRIEF
De afgelopen drie maanden heeft FSAN als organisatie niet stil gezeten. In deze editie van de nieuwsbrief vindt u wat zij heeft kunnen betekenen.  |  lees meer »

Het jaarverslag
Benieuwd wat FSAN heeft kunnen betekenen voor haar doelgroep en heeft kunnen organiseren? Klik dan op onderstaand link voor het Jaarverslag.  |  lees meer »

FSAN Algemene Leden Vergadering
Op Zondag 9 July vond de Algemene Leden Vergadering plaats voor de leden van FSAN.
Bij de bijeenkomst heeft het FSAN bestuur de afgelopen projecten kunnen presenteren, waaronder Brain Gain, een project waarbij FSAN 18 professionals naar Somalie heeft kunnen zenden voor wederopbouw- en educatiedoeleinden.

FSAN FSAN en min. Buitenlandse zaken
Het bestuur van de Federatie Somalische Associaties Nederland heeft afgelopen woensdag in Den Haag met het ministerie van Buitenlandse zaken besproken over de wederopbouw van het thuisland.

Inzamelingsactie voor de crisis geslaagd
De Somalische gemeenschap in Nederland heeft onder FSAN, tezamen een bedrag van maar liefst 60 000 dollar opgehaald voor de crisis aan het thuisfront. Hieronder een uitzending van Somali Cable TV, waarin Abdikarim Maxamuud Sh. Xusein woordvoerder is bij het overhandigen van de check van de recente inzamelingsactie: 'Het is voor mij vandaag een eer om namens de Somalische gemeenschap in Nederland deze check te kunnen overhandigen aan de organisaties die de crisis in Somali? tegengaan.' Hiervan is de leider Sh. Barud Gurxan.
Van het geld worden de nodige medicijnen, voedsel en andere benodigdheden gekocht. Er zal uiteraard niet stilgezeten worden. Bij de overhandiging is naar voren gekomen dat er nog gekeken gaat wordt waar de middelen alvorens worden ingekocht en vervolgens verspreid mogen worden.

  |  Bekijk hier het videoverslag... »

Pagina:  1  2  3  4  5  6  Next »
 
  26 Augustus 2017 - Exchange Meeting
President Allendelaan 719 - 12:00-15:00
Terugkerende maandelijkse bijeenkomst voor het project Changeplus onder genodigden.
  26 Augustus 2017 - Stuurgroep vergadering VGV
President Allendelaan 719 16:00-18:00
  11 September 2017 - Dialogue Meeting in Oslo
Van 11 september tot 13 september is FSAN uitgenodigd om het project CHANGE Plus en de werkmethode van FSAN door de sleutelpersonen in de gemeenschap te presenteren aan de Ministerie van Gezondheid en andere overheidsinstellingen in Norwegen.
agenda overzicht
 
FSAN - Federatie Somalische Organisaties Nederland
 
nl uk